Sertifisering og praktisk utsjekk

Vi tilbyr kurs og praktisk ustsjekk for nasjonale og internasjonale båtsertifikater. Hovedsakelig er dette ICC – Internasjonalt båtførerbevis og D5L – Fritidsskipper. Både den teoretiske og praktiske delen, samt praktisk utsjekk for begge sertifikater. Les mer om de forskjellige tjenestene vi tilbyr og hvordan vi gjennomfører dette.

Praktisk utsjekk

ICC - Praktisk utsjekk

ICC båtførerbevis krever en praktisk utsjekk for å få utstedt sertifikat. Vi utfører den praktiske utsjekken for enkeltpersoner eller grupper. Vi har godkjent sensor.

Pris fra 2.000,-

D5L - Praktisk utsjekk

D5L krever en fartstid på tre år for å få løst ut sertifikatet. Hvis du ikke kan dokumentere dette, er det et krav at du må ta en praktisk utsjekk. Dette tilbyr vi med vår sertifiserte sensor.

Pris fra 2.000,-

Kurs

ICC - Internasjonalt båtførerbevis

Ta det internasjonale båtførerbeviset ICC hos oss. Da kan du føre og leie båter opptil 15 meter i hele verden. Kurset består av båtførerprøven og praktisk utsjekk.

Pris fra 3.250,-

D5L - Fritidsskippersertifikat

D5L er skippersertifikatet for fritidsbruk. Dette er et krav for de som ønsker å føre båt over 15 meter og opp til 24 meter, eller ønsker å løfte kunnskapsnivået om ferdsel av båt. Kurset bester av 120 timer, både teori og praktisk navigasjon.

Pris fra 19.870,-

D5LA - Astro Internasjonalt

D5LA er en påbygging til D5L og A´en står for Astro. Det gir deg rett til å føre båter opptil 24 meter eller 50 tonn i hele verden (ubegrenset farvann). Kurset bester av 40 timer teori med Astro-navigasjon.

Pris fra 7.450,-