Sertifisering og praktisk utsjekk

Vi kan tilby kurs og praktisk utsjekk gjennom NMKS for nasjonale og internasjonale båtsertifikater. Hovedsakelig er dette ICC – Internasjonalt båtførerbevis og D5L – Fritidsskipper. Både den teoretiske og praktiske delen, samt praktisk utsjekk for begge sertifikater. Les mer om de forskjellige tjenestene vi tilbyr og hvordan vi gjennomfører dette.

Praktisk utsjekk

ICC - Praktisk utsjekk

ICC båtførerbevis krever en praktisk utsjekk for å få utstedt sertifikat. Vi utfører den praktiske utsjekken for enkeltpersoner eller grupper. Vi har godkjent sensor gjennom NMKS.

Pris fra 5.000,-

D5L - Praktisk utsjekk

D5L krever en fartstid på tre år for å få løst ut sertifikatet. Hvis du ikke kan dokumentere dette, er det et krav at du må ta en praktisk utsjekk. Dette tilbyr vi med vår sertifiserte sensor gjennom NMKS.

Pris fra 5.000,-

Kurs

ICC - Internasjonalt båtførerbevis

Ta det internasjonale båtførerbeviset ICC hos oss. Da kan du føre og leie båter opptil 15 meter i hele verden. Kurset består av båtførerprøven og praktisk utsjekk. Vi har sertifisert sensor gjennom NMKS.

Pris etter forespørsel.

D5L - Fritidsskippersertifikat

D5L er skippersertifikatet for fritidsbruk. Dette er et krav for de som ønsker å føre båt over 15 meter og opp til 24 meter, eller ønsker å løfte kunnskapsnivået om ferdsel av båt. Kurset bester av 120 timer, både teori og praktisk navigasjon. Kurset holdes gjennom NMKS.

Pris etter forespørsel.

D5LA - Astro Internasjonalt

D5LA er en påbygging til D5L og A´en står for Astro. Det gir deg rett til å føre båter opptil 24 meter eller 50 tonn i hele verden (ubegrenset farvann). Kurset bester av 40 timer teori med Astro-navigasjon. Kurset holdes gjennom NMKS.

Pris etter forespørsel